Prva stran O podjetju Bessey

Najinovativnejše ideje na področju spenjanaja in rezanja že od leta 1889.

V podjetju Bessey se ravnajo po enostavnem izreku, ki ga je postavil že ustanovitelj podjetja Max Bessey:

» Tisti, ki se preneha nenehno izboljševati je praktično že odnehal«

Podjetje Bessey že od svoje ustavovitve leta 1889 postavlja stadarde na področju spenjanja in rezanja. V podetju nenehno stremijo k izboljšavam in razvoju novih proizvodov, pri tem pa se opirajo predvsem na svoje lastno znanje in več kot 100-letne izkušnje.

BESSEY PROIZVODI: Pogosto kopirani- nikoli doseženi

Ta izrek se nanaša praktično na vse Bessey spone, še posebno pa na Bessey spone iz taljenega jekla, ki se v tovarni v Bietigheimu- Nemčija, proizvajajo v nespremenjeni obliki že od leta 1936. Posebnost so tudi vijačne spone, ki so bile patentirane že leta 1952 in nove OMEGA spone.

Njihovo osnovno načelo je: Bessey proizvodi so izdelani za nenehno, ne pa le za enkratno uporabo. Izdelujejo se iz najkakovostnejših materialov in po preiskušeno najboljših postopkih. Proizvodi Bessey vam garantirajo maksimalno udobje, varnost, uporabnost in ročnost. To potrjujejo številni certifikati in nagrade, predvsem pa ogromno število zadovoljnih uporabnikov v več kot 100 državah.

BESSEY- Preprosto boljši!

 

 

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Podatki pridobljeni preko piškotkov so anonimni . Več o piškotkih in možnih nastavitvah >>.

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.